Crew

Als schilders komen we bij jou over de vloer, soms zonder dat jullie thuis zijn. Daarom is het belangrijk dat je kiest voor mensen die je kan vertrouwen. Daarom stellen we onszelf hier al even voor, zo weet je wie je in huis haalt. 

Andries

Zelf sta ik letterlijk tussen mijn crew.
We werken samen als één team.
Crew en klanten gelukkig maken en houden, dat is mijn hoofdtaak.

Jelle

Grote mond, gouden hart.

In november '19 begon Jelle met zijn stage. Al vanaf het eerste gesprek klikte het tussen ons. Er werd al snel beslist dat dit een lange termijn verbintenis ging worden. Na een geweldig leuk en productief jaar kwam Jelle in oktober 20 eindelijk in dienst bij Paintcrew. Hij is mijn rechterhand en iemand waar ik ten volle op kan vertrouwen.

Lynn

Gouden hart, kleine mond.

Tijdens het wandelen met de hond kwam ik Lynn regelmatig tegen en speelde onze honden wat, zo raakten we aan de praat. En kijk, nu is ze een deel van Paintcrew.
Lynn is het perfecte tegengewicht voor Jelle. De rust zelve, ietwat verlegen en met het geduld dat Jelle en ik soms ontbreken.

Michiel

Het Duracell konijn.
Michiel was onze (super enthousiaste) ober toen we op teambuilding waren.
Het was liefde op het eerste zicht.
Hij zocht een nieuwe uitdaging en we hebben hem met open armen ontvangen.
Sinds juni '22 is deze energiebom deel van Paintcrew en we zouden hem niet meer kunnen missen.

Lourenço

De breedste lach

Lourenço liep stage bij onze vrienden van Krea-Line. Na een fijne babbel bleek dat hij ook interesse had in schilderwerken en ons team. Na een korte stage werd hij in september '23 voltijds aangenomen. Zo werd hij deel van onze familie en we hopen dat dat nog lang zo mag blijven! Keep on smiling Snorry!

Crew

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x